Elkészítés: 1. Főzd meg a spagettit.
2. Közben pucolj meg egy vöröshagymát, vágd apróra, és 50 g vajon futtasd meg. Az újhagymát is vágd karikákra, és add hozzá a másik hagymához párolódni. Ízesítsd meg citromborssal, oregánóval és mustármaggal, ettől enyhén pikáns lesz. Pár perc után vedd le a tűzről.
3. A megtisztított retkeket vágd metéltre, és add hozzá a hagymákhoz. Keverd el a kefirrel, és öntsd le vele a spagettit.
4. Forgasd át, majd szórd meg vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.