Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalát befűszerezzük és megkenjük bőségesen mustárral. Egy jénai tálat kibélelünk baconnel, erre kerül egy réteg gépsonka, majd egy sor fűszeres mustáros csirkemell. A húst megszórjuk egy ujjnyi reszelt sajttal. A sajtra újra egy réteg bacon kerül, és így tovább, amíg elfogynak a hozzávalók. Végül előmelegített sütőben közepes hőfokon, letakarva, kb. 45-50 percig sütjük. A legvégén levesszük a fedőt és a sajtot picit megpirítjuk. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.