Elkészítés: A tésztához az élesztőt kevés langyos vízben cukorral és kis liszttel elkeverjük. A margarint és a zsírt a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a sót, majd a három tojás sárgáját. Az élesztővel és a tejjel simára dolgozzuk, ha túl kemény a tészta, annyi tejfölt adunk hozzá, hogy elég puha, nyújtható állagú legyen. Ezután 2 órán keresztül hideg helyen pihentetjük, majd 4 egyforma cipóra osztjuk, körülbelül 1 cm vastagra nyújtjuk, és megkenjük a töltelékkel, majd óvatosan felgöngyöljük, és a tetejét tejfölös tojással megkenjük, villával megszurkáljuk, hogy a felesleges gőz a belsejéből eltávozhasson - így kisebb az esély, hogy megrepedjen.
A töltelékekhez a cukorból kevés vízzel - kb. 2 dl - szirupot főzünk, folyamatos kevergetés mellett beletesszük a többi összetevőt. Kicsit összefőzzük, majd kihűlve tesszük a tésztába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.