Elkészítés: A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrom, és hat egyenlő részre osztom. Egyenként kinyújtom, majd szép halványbarnára sütöm. A lisztet a tejjel sűrű pépé főzőm. Amikor kihűlt, a vajjal és a tojások sárgájával habosra keverem. A lapokat hűlés után megkenem a krémmel, majd 5-6 napra lefóliázva hűvös helyre teszem, hogy a mézes lap megpuhuljon és az ízek összeérjenek. A pihenő idő letelte után, gőz felett a két tojás fehérjét a cukorral és a citrom levével sűrű habbá verem. Amint készen van a máz, azonnal a mézes-krémes tetejére simítom, és száradásig pihentetem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.