Elkészítés: A fej káposztát egészben felteszem főni. Közben elkészítem a tölteléket. Összedolgozom a húst a rizzsel, hozzáadok 1 fej apróra kockázott hagymát, 1 tojást, és sóval, borssal, piros arannyal ízesítem.
A megfőtt káposztát kihűlés után leveleire szedem. A levelekbe belegöngyölöm a töltelékből gyúrt gombócokat. A füstölt húst felkockázom. A savanyú káposztát kétszer átmosom.
Egy fazekat kizsírozok, az aljára savanyú káposztát teszek, majd erre egy sor töltött káposztát és füstölt húst, majd újra káposztát, utána megint a megtöltött káposztaleveleket és füstölt húst. Végezetül az egészet befedem savanyú káposztával, majd rálocsolom a 1/2 liter paradicsomlevet, és az egészet felöntöm vízzel, rámorzsolom a margarint.
Kb. 2,5-3 órán át főzőm kis lángon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.