Elkészítés: A sütőport összekeverjük a liszttel és a sóval. Hozzáadjuk az áttört burgonyát, a margarint és 2 tojássárgáját. Az egészet összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt.
Lágy tésztát kapunk. (Ha kemény lenne a tészta, tegyünk hozzá tejet!)
Kelni hagyjuk, majd kétszer sodorjuk, hajtogatjuk. A tetejét tojásfehérjével megkenjük, reszelt sajttal és szezámmaggal megszórjuk. Kiszúrjuk, tepsire tesszük, kicsit kelni hagyjuk, majd előmelegített sütőben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.