Elkészítés: A hozzávalókat pontosan kimérjük és előkészítjük. A sütőformát kivajazzuk.
A tésztához a liszten kívül minden hozzávalót összekeverünk és utána a lisztet is hozzákeverjük. A tésztát fóliába tesszük és egy fél órára a hűtőbe rakjuk. A sütőformá kb. 3 mm magasan kibéleljük.
A krémhez a banánt, a cukrot, a lágy vajat és a fűszereket habosra keverjük. Utána lassanként a tojást hozzákeverjük. A lisztet, a mogyorót, a kakaót, a sütőport és a mazsolát összekeverjük, és lassanként a tésztához keverjük. A krémet a formába öntjük. Egy süteményeslapáttal meghúzzuk a forma szélének magasságában, így egyenletesen jön fel és a szélén nem lesz alacsonyabb, mint a közepén. 190 fokon kb. 45 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, utána kivesszük a formából.
A csokoládét felolvasztjuk és a tetejére öntjük. Fehér csokoládéval mintát rajzolhatunk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.