Elkészítés: A céklákat egyenként alufóliába csomagoljuk, 180 fokra előmelegített sütőben 50 perc alatt puhára sütjük. Ha langyos, felkockázzuk.
Egy serpenyőben az olívaolajat és a vajat felolvasztjuk, rádobjuk a kockákra vágott répát, megborsozzuk. Addig sütjük, míg még nem puhul meg teljesen. Tálra szedjük, kihűtjük.
Szintén felkockázzuk a sajtot és a mangót. A narancsról levágjuk a fehér részt és a hártyákat, ezeket is felkockázzuk.
Az öntethez a koriandert mozsárban nem teljesen finomra őröljük, a gyömbért megpucoljuk, összedaraboljuk. A többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk, legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
A céklán kívül mindent zöldséget összekeverünk, szintén mehetnek a hűtőbe.
Tálalás előtt a zsemlét darabokra tépkedjük, 200 fokos sütőbe téve 3 perc alatt megpirítjuk. A céklát hozzákeverjük a salátához.
Először egy marék pirított zsemlét szedünk a tányérra, rá a zöldség-gyümölcs keveréket, majd rálocsoljuk az öntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.