Elkészítés: A paradicsom héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A bazsalikomot leöblítjük, szárazra rázzuk, és felaprítjuk. 2 tojást keményre főzünk, majd megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
Serpenyőben felforrósítunk 3 evőkanál olajat, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, csipetnyi sót és borsot, és 10–15 percig közepes tűzön főzzük. 1 perccel a főzés befejezése előtt hozzáadjuk a bazsalikomot is.
Közben lecsepegtetjük, majd felkockázzuk a mozzarellát. A kolbászról lehúzzuk a héját, a maradék olajat felforrósítjuk, és megsütjük benne a kolbászhúst. A maradék tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt sajtot. A túrót villával áttörjük.
A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat)
előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló edényt, és 1 réteg lasagnelapot fektetünk bele. Megkenjük paradicsomszósszal, rászórunk néhány
mozzarellakockát, egy adag túrót, néhány evőkanálnyi tojásos-sajtos masszát, néhány szelet keménytojást és egy kis kolbászhúst. Ezután következik a másik tésztalap, rá a töltelék. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak.
Végül néhány darabka vajat teszünk a tetejére, és a sütőben 15 percig sütjük. A tűzálló edényben tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.