Elkészítés: A tésztához valókat én kenyérsütő gépben a kelesztőprogramon csinálom.
Ha kész a kelt tészta, 4 gombócot formázok belőle. Köralakúra nyújtom, kb. 2-3 mm vékonyra. Tepsibe teszem.
A töltelék alapanyagait összekeverem ízlés szerint, majd a tésztára kenem a felét, beborítom a másik körré nyújtott tésztával. Közepét benyomom pogácsaszagatóval, de csak annyira, hogy a nyoma ott legyen. Lekenem tojással, megszórom magokkal, bevagdosom kb. 12-16 cikkbe, majd mindegyik szeleten kettőt-hármat tekerek. Úgy fog kinézni, mint a napraforgó.
A másik 2 gombócot ugyanígy készítem el, így 2 hatalmas gáztepsi nagyságú napraforgót kapok, amit előmelegített sütőben megsütök.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.