Elkészítés: Az élesztőt belemorzsolom a tejfölbe, nem futtatom fel. A liszthez hozzáadom a sót, a puha margarint, a magvakat, a tejfölös élesztőt. A tojásokat elkeverem a kiskanál cukorral, majd ezt is a liszthez adom. Az egészet összegyúrom, elég kemény tészta lesz.
Félórai pihentetés után szimplán hajtogatom, ezt háromszor ismétlem, újra pihentetem, ismét hajtogatom.
Az utolsó hajtogatás után ujjnyi vastagra kinyújtom, a tészta tetejét bevagdosom, tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom. Tojással lekenem, sütőpapiros tepsibe teszem, a tetejére magvakat szórok.
180 fokos sütőben szép pirosra megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.