Elkészítés: A tojásfehérjéből közepesen lágy habot verünk a cukor felével. A sárgáját kikeverjük a maradék cukorral. Először csak meglazítjuk a sárgáját, majd az egész fehérjét hozzákeverjük. Rászitáljuk 3 részletben a lisztet, és óvatosan összekeverjük. 26 cm-es tortaformába tesszük, 160 fokon 45 percig sütjük. Melegen lefordítjuk egy papírra, és ha kihűlt, csak akkor szedjük ki. 4 lapra vágjuk.
80 fokra felmelegítjük a tejszínt, és feloldjuk benne a fehér csokoládét. 9 fokosra hűtjük. Érdemes előző nap megcsinálni, hogy legyen ideje a csokoládénak kikristályosodni.
Szintén előző nap a narancsot lepréseljük. Leve és a húsa is kell. A belső hártyák lehetőleg ne kerüljenek bele. Feloldjuk a cukrot, a szegfűszeget, citromot, és külön veszünk egy kevés gyümölcsöt, abban elkeverjük csomómentesen a keményítőt. A gyümölcsöt felforraljuk, és ha meleg, hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a keményítőt. Egyet buggyantunk. Alaposan elkeverjük, és szintén kihűtjük.
A túrót áttörjük, hozzáadjuk a mascarponét, a cukrot, a citrom reszelt héját és a levét. Alaposan kikeverjük. A lehűlt tejszínt kihabosítjuk, és a 2/3 részét hozzáadjuk a túróhoz. A maradékot díszítésre használjuk.
Betöltés: a zselét és a fehér krémet külön-külön habzsákba töltjük. A lapokra köröket húzunk felváltva a két zsákból. Így egy fehér és egy narancs csík esik egymás mellé. Felvágásnál kis kockák lesznek majd láthatók. Kívül krémmel vagy tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.