Elkészítése: A vajat a 10 dkg cukorral habosra keverjük. A tojást egyenként hozzáadjuk. A diót finomra daráljuk, összekeverjük a liszttel, a sütőporral és a fűszerekkel, majd a tojásos masszához adjuk. A maradék diót felaprítjuk és szintén belekeverjük.
Egy egyliteres, szív alakú formát kikenünk zsiradékkal, beletöltjük a tésztát, majd 180 fokos (gázsütő: 2. fokozat) sütőben 50-60 percig sütjük.
A langyos süteményt megszurkáljuk, és a narancslikőrrel meglocsoljuk. Teljesen hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk a formából. A süteményt a lekvár 2/3-ával megkenjük.
A marcipánt akkorára nyújtjuk, hogy be tudjuk vele vonni a süteményt.
A narancsot meghámozzuk, gerezdekre szedjük (a vékony hártyát is lehúzzuk), majd szépen elosztjuk a szíven. A maradék lekvárt felforraljuk, és leöntjük vele a süteményt (az oldalát is).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.