Elkészítés: A piskótalaphoz a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot (esetleg kakaót), és jól összedolgozzuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a masszába forgatjuk. Kikent, lisztezett, kipattintható tortaformába öntjük, és középmeleg sütőben megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e a torta, majd hagyjuk kihűlni, kipattintjuk a formából, és csak azután dolgozunk vele tovább.
A krémhez a túrót áttörjük, hozzáadjuk a narancsok levét, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a rumot. Óvatosan belekeverjük a habbá vert tejszínt, és a kevés vízben feloldott zselatint.
A piskótatortát 3 lapra vágjuk, a krémmel megtöltjük, és kívülről is bevonjuk. A tetejét csokireszelékkel és narancsszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.