Elkészítés: A tojássárgáját simára keverjük, az olajat – állandó kevergetés közben – először cseppenként, majd nagyon vékony sugárban beleöntjük. A mustárral, a cukorral, csipetnyi sóval és néhány csepp citromlével ízesítjük, a konyakkal hígítjuk. Néhány darab rákot díszítésre félreteszünk, a többit a konyakos majonézbe forgatjuk. (Ha az olcsóbb rák steakből készítjük, akkor hagyjuk felolvadni, majd a rudakat kicsomagolva félcentis darabokra vágjuk, úgy keverjük a mártásba.) A narancsok belsejét a fehér hártyától, magoktól megszabadítjuk, és kis kockákra vágva a ráksalátába forgatjuk. A tálat folpackkal letakarjuk, és legalább fél napig hűtjük. Mély üvegtányérokba osztva, a tetejét rákdarabokkal díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.