Előkészítése: a megmosott combokat a forgónál átvágom és megtörülgetem.
Elkészítése: a húsdarabok mindkét felét a felforrósított olajon átpirítom, megsózom, rászórom a reszelt narancshéjat, rozmaringot. Narancslével megöntözöm. Ráöntöm a bort, és befedve puhára párolom. Nem szabad megkeverni, csak az edény rázogatni, nehogy az edény aljához kapjon. Ha már majdnem puha, ráhintem a sáfrányt, és készre párolom. Tálaláskor narancskarikákkal díszítve teszem az asztalra. (Ha a mártását elfőné, kevés narancslével összekevert borral apránként pótolom.) Tálaláskor narancskarikákkal szépen feldíszítem. Párolt rizs illik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.