Elkészítés: Az 5 db narancsból kettőt karikákra szeletelünk, kettőt felkockázunk, egynek a leve fog kelleni.
Egy sütőpapírral bélelt tortaforma alját, kirakjuk a felkarikázott naranccsal.
A felkockázott narancsot kb. 15 percig főzzük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd lecsepegtetjük, és leturmixoljuk botmixerrel.
18 dkg cukrot és 12 dkg margarint elkeverünk, hozzáadunk 3 db tojást, elkeverjük, majd ebbe mehet bele 2/3 kanál őrölt szegfűszeg, a kukoricaliszt, a sima liszt, a sütőpor és a mandula, majd a leturmixolt narancs. Jól elkeverjük, majd a naranccsal kirakott tortaformába öntjük, és kb. 50 percig sütjük.
A maradék 1 narancs levét a maradék cukorral megkaramellizáljuk. Mehet bele a maradék szegfűszeg is, majd mikor a süti megsült, kifordítjuk a karikából, és a narancsos karamellizált cukorral leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.