Elkészítés: A babapiskótát morzsásra törjük, és összedolgozzuk a lágy vajjal. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, és kanálháttal belenyomkodjuk a vajas piskótamasszát.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A túrót villával összetörjük, összedolgozzuk a porcukorral, a citromlével. A zselatint kinyomkodjuk, kis láboskában felolvasztjuk, és összekeverjük a tejszínnel. Beledolgozzuk a túrós masszába. A formába simítjuk, és 2-3 órára betesszük a hűtőbe.
A narancsokat és a citromot vastagon meghámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Ízlésesen a torta tetejére fektetjük, és megszórjuk a fenyőmaggal. Citromfűlevelekkel díszíthetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.