Elkészítés: A babapiskótát morzsásra törjük, és összedolgozzuk a lágy vajjal. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, és kanálháttal belenyomkodjuk a vajas piskótamasszát.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A túrót villával összetörjük, összedolgozzuk a porcukorral, a citromlével. A zselatint kinyomkodjuk, kis láboskában felolvasztjuk, és összekeverjük a tejszínnel. Beledolgozzuk a túrós masszába. A formába simítjuk, és 2-3 órára betesszük a hűtőbe.
A narancsokat és a citromot vastagon meghámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Ízlésesen a torta tetejére fektetjük, és megszórjuk a fenyőmaggal. Citromfűlevelekkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.