A lisztből, a margarinból, a tojásból, a cukorból és a sütőporból linzertésztát gyúrunk. Kinyújtjuk, kiszabjuk a tortaforma méretére, és a kör alakot belehelyezzük a tortaformába. A maradék tészta egy részéből (kinyújtjuk és szélesebb csíkokat vágunk) a tortaforma oldalát is kibéleljük. A hézagoknál a tésztákat összenyomkodjuk, így a töltelékünk nem folyik ki.
A vaníliás pudingot megfőzzük a tejben. Amikor már sűrű, hozzáadjuk a cukrot és langyosra hűtjük. Ezután hozzáadjuk a túrót és a két meghámozott és felkockázott narancsot. Összekeverjük és beleöntjük a formába.
A megmaradt tésztával teljesen be lehet borítani a süteményt, vagy, ha kevés tészta maradt, akkor csak rácsozni. A tetejét, a felvert tojással megkenjük, majd mehet a 180 fokra előmelegített sütőbe,és szép barnára sütjük. Amikor kihűlt, porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.