A tojásokat habosra keverjük a 12 dkg kristálycukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal, és a tejföllel. A darált diót elvegyítjük a liszttel, a sütőporral, és apránként a tojásos elegybe forgatjuk.
A vajat egy serpenyőben megolvasztjuk, rászórjuk a maradék 3 dkg cukrot, majd folyamatosan kevergetve felolvasztjuk. Kibélelünk sütőpapírral egy 22 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját és oldalát, aztán beleöntjük a vajas cukrot. A narancsokat megmossuk, felkarikázzuk, majd körben levágjuk a héjukat és a fehér hártyát. Kirakjuk a déligyümölccsel a sütőforma alját, majd rásimítjuk a tésztát.
A süteményt 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig vagy tűpróbáig sütjük, azután hagyjuk a formában kihűlni. Ezt követően eltávolítjuk a karimát, kiborítjuk a tortát egy tányérra, majd óvatosan eltávolítjuk róla a forma alját, illetve a sütőpapírt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.