Elkészítés: A 4 tojás sárgáját 20 dkg cukorral, 15 dkg vajjal, 3 dkg kakaóval habosra keverjük, aztán hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, végül a tejet. Vajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, és 180 fokon 40-45 percig sütjük (mint a piskótát). A 4 tojás fehérjét kemény habbá verjük, beleverjük a másik 20 dkg cukrot, vaníliás cukro,t és a kisült (még forró) tésztára simítjuk. Visszatesszük a sütőbe, és inkább szárítjuk, mint sütjük, míg a teteje kérges lesz. Ha kihűlt, a hab tetejét csokimázzal vonjuk be.
(Készíthetünk mázat a következőképpen is: 15 dkg cukrot elkeverünk 2 dkg kakaóval, és 2 evőkanál tejjel felfőzzük. 10 dkg vajat adunk hozzá, és fényesre főzzük.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.