Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a sárgáját és a citrom héját is hozzáadjuk, kikeverjük, majd fakanállal óvatosan hozzákeverjük a lisztet. A tésztát egy papírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez a puha margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a túrót és a lecsepegtetett, apró kockára vágott barackot. Ezt a krémet kenjük a piskóta lapok közé.
Tetejét porcukorral meghintjük, felkockázva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.