A vaníliakrém elkészítése: A tojássárgáját kikeverjük a cukorral. Tovább
keverve fokozatosan hozzáadjuk a lisztet. A tejet egy lábasban a vaníliával felforraljuk, és fél percig forrásban tartjuk, majd kiszedjük belőle a vaníliarudat. A tejet a krémhez keverjük. Miután jól eldolgoztuk, egy lábasban enyhe tűzön, folyamatosan kevergetve sűrűsödésig főzzük.
A felfújt elkészítése: A felfújt formákat kivajazzuk, és meghintjük a 4 dkg cukorral, majd hűvös helyre tesszük. A vaníliakrémet összekeverjük a Nutellával és a tojások sárgájával. Egy kicsit meglangyosítjuk ezt a masszát, hozzáadjuk a 20 dkg cukorral keményre vert tojásfehérjét, majd hozzákeverjük a darabokra tört csokoládét. A masszát a formákba töltjük, majd 200 fokon 5-6 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.