A vaníliakrém elkészítése: A tojássárgáját kikeverjük a cukorral. Tovább
keverve fokozatosan hozzáadjuk a lisztet. A tejet egy lábasban a vaníliával felforraljuk, és fél percig forrásban tartjuk, majd kiszedjük belőle a vaníliarudat. A tejet a krémhez keverjük. Miután jól eldolgoztuk, egy lábasban enyhe tűzön, folyamatosan kevergetve sűrűsödésig főzzük.
A felfújt elkészítése: A felfújt formákat kivajazzuk, és meghintjük a 4 dkg cukorral, majd hűvös helyre tesszük. A vaníliakrémet összekeverjük a Nutellával és a tojások sárgájával. Egy kicsit meglangyosítjuk ezt a masszát, hozzáadjuk a 20 dkg cukorral keményre vert tojásfehérjét, majd hozzákeverjük a darabokra tört csokoládét. A masszát a formákba töltjük, majd 200 fokon 5-6 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.