Elkészítés: Morzsoljuk szét nagyobb darabokra a gesztenyét, és pörköljük meg. Főzzük kuktafazékban 35 percig a rizst a pörkölt gesztenyével, 3 csésze vízzel, az almalével és egy csipet sóval. Adjunk hozzá egy marék mazsolát, fahéjat, vaníliát, 4-5 kanál Nutellát és a narancshéjat és főzzük 20 percig. Adjuk hozzá a szója- (vagy tehén-) tejet, és ha az egész rizottó állagú, tegyük hozzá a citromhéjat. Helyezzük egy tálba, borítsuk be kókuszreszelékkel, díszítsük Nutellával, darált mogyoróval és citromhéjjal. Szobahőmérsékleten tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.