A zöldségeket mossuk, tisztítsuk meg, és vágjuk apró kockákra.
Futtassuk meg az olívaolajon a mogyoróhagymát, majd adjuk hozzá a kétféle répát, a szárzellert és a fokhagymát. Rövid pirítás után öntsük fel az alaplével, adjuk hozzá az árpagyöngyöt, és ízlés szerint sózzuk meg.
Főzzük 20 percig, azután adjuk hozzá a burgonyát és a paradicsompürét. Forraljuk 15 percig, majd mielőtt lehúznánk a tűzről, szórjuk bele a reszelt parmezánt, és hintsük meg a felaprított petrezselyemmel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.