Elkészítés: A paradicsomot és a hagymákat egészen apróra kockázzuk, a chilipaprikát kimagozzuk, és felaprítjuk, a korianderleveleket megmossuk és összevágjuk. A zöldségeket és friss fűszereket egy nagy tálban alaposan összekeverjük, olívaolajjal és frissen facsart lime levével meglocsoljuk. Ízlés szerint kissé sózzuk, borsozzuk – fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Egy nagyobb érett avokádót meghámozunk, húsát feldaraboljuk, turmixgépbe tesszük, tejföllel krémesre mixeljük, enyhén sózzuk, borsozzuk.
Utolsó lépésként a tisztított rákokat felhúzzuk szorosan egymás mellé egy nyársra, majd forró serpenyőben egy teáskanál olívaolajon oldalanként 2-2 perc alatt készre sütjük. A végén sózzuk enyhén.
A frissen sült ráknyársakat a hűsítő kukorica-salsával és a krémes avokádóhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.