Elkészítés: A paradicsomot és a hagymákat egészen apróra kockázzuk, a chilipaprikát kimagozzuk, és felaprítjuk, a korianderleveleket megmossuk és összevágjuk. A zöldségeket és friss fűszereket egy nagy tálban alaposan összekeverjük, olívaolajjal és frissen facsart lime levével meglocsoljuk. Ízlés szerint kissé sózzuk, borsozzuk – fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Egy nagyobb érett avokádót meghámozunk, húsát feldaraboljuk, turmixgépbe tesszük, tejföllel krémesre mixeljük, enyhén sózzuk, borsozzuk.
Utolsó lépésként a tisztított rákokat felhúzzuk szorosan egymás mellé egy nyársra, majd forró serpenyőben egy teáskanál olívaolajon oldalanként 2-2 perc alatt készre sütjük. A végén sózzuk enyhén.
A frissen sült ráknyársakat a hűsítő kukorica-salsával és a krémes avokádóhabbal tálaljuk.
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.