Elkészítés: Feltesszük főni a megmosott disznónyelveket annyi vízben, amennyi jó bőven ellepi, sózzuk, hozzászórjuk a babérleveleket, a szemes borsot és puhára főzzük. Lehúzzuk a bőrét, amíg még meleg, majd kihűtés után felszeleteljük és félretesszük.
Megtisztítjuk a szárától a feketeribizlit, ráöntünk 1 pohár főzőlevet, hozzáadjuk a cukrot, csipet sót, és lassú tűzön 6-7 percet főzzük, belecsavarjuk fél citrom levét.
A krumpliból, a forró tejből és a vajból puha, habos krumplipürét készítünk, majd a főtt nyelvvel és a ribizliszósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.