Elkészítés: Feltesszük főni a megmosott disznónyelveket annyi vízben, amennyi jó bőven ellepi, sózzuk, hozzászórjuk a babérleveleket, a szemes borsot és puhára főzzük. Lehúzzuk a bőrét, amíg még meleg, majd kihűtés után felszeleteljük és félretesszük.
Megtisztítjuk a szárától a feketeribizlit, ráöntünk 1 pohár főzőlevet, hozzáadjuk a cukrot, csipet sót, és lassú tűzön 6-7 percet főzzük, belecsavarjuk fél citrom levét.
A krumpliból, a forró tejből és a vajból puha, habos krumplipürét készítünk, majd a főtt nyelvvel és a ribizliszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.