A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, összetörjük, majd kikeverjük a forró tejjel és 3 dkg vajjal. Reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt sós vízben megfőzzük. Kivajazott, zsemlemorzsával behintett tűzálló tálba simítjuk a burgonyapüré egyharmadát. Kirakjuk a karfiolrózsák felével és beborítjuk a szeletekre vágott, füstölt marhanyelvvel. Megismételjük a rétegzést, felülre burgonyapüré kerüljön. Forró sütőben 20 percig sütjük.
Meghintjük a reszelt füstölt trappista sajttal és további 5 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.