Elkészítés: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a felkockázott húst. Felöntjük vízzel, belepréseljük a fokhagymát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfőtt a hús, hozzáadjuk a lecsót, és készre főzzük.
Rizst sós vízben megfőzzük, majd kiöntjük a zacskóból.
Egy tányér közepére halmozzuk a rizst, nyuszifejet alakítunk ki belőle. Az uborkát nagyon vékony csíkokra vágjuk, ezzel alakítjuk ki a nyuszi szemeit és a bajuszát. Olajbogyó a szeme közepe, paradicsom az orra és a szája. A nyuszifej köré tesszük a lecsós húst, petrezselyemzölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.