Elkészítés: A tészta hozzávalói bedagasztjuk, kétszeresére kelesztjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
Lisztezett deszkán 2 cm vastagra sodorjuk, nagy fánkszaggatóval kiszúrjuk. Kivajazott tepsibe rakosgatjuk.
Mindegyik tészta közepét az ujjunkkal benyomjuk, és tölteléket kanalazunk bele, 1-2 szem mazsolát a tetejére díszítésnek tettem, de a töltelékbe is keverhetünk. A tészta széleit tojássárgával lekentem, még 20 percet pihentettem, és előmelegített sütőben megsütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.