A megtisztított hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk.
Lábasban kissé felhevítjük az olajat, majd először a vöröshagymát, kicsit később a fokhagymát hozzáadva pároljuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt okrát, a lecsepegtetett kukoricát, a felkockázott paprikát a nagyobb darabokra vágott paradicsomot levével együtt. Puhulásig kb. 10-15 perc főzzük, majd sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor szórjuk meg frissen szeletelt okrával, paprika kockákkal. Fogyaszthatjuk pirított kenyérkockával egytálételként is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.