A szűzpecsenyét tenyerükkel egy kicsit megnyomkodjuk. Egy evőkanál olívaolajat, egy teáskanál mustárral összekeverünk, teszünk bele két csipetnyi frissen őrölt borsot, és a hússzeleteket beleforgatjuk. Frissen tartó fóliával letakarjuk, és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
Amikor sütni szeretnénk, a tepsibe olajat öntünk, felforrósítjuk, a húst megsózzuk, és beletesszük az olajba, rátesszük a vajat, és amikor egyik oldala szép színt kap, megfordítjuk ( 2-3 perc), majd elősütjük a másik oldalát is. Forró zöldségalaplevet adunk hozzá, és alacsony hőfokon, kb. 15 percig pároljuk.
Színes köret elkészítése: a sárgarépát és a céklát vékony csíkokra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, majd rátesszük a vajat, belerakjuk a zöldségeket, csipetnyi sóval ízesítjük és 3-4 percig sütjük - nem pároljuk! -, miközben folyamatosan forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.