A szűzpecsenye szeleteket ízlés szerint sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, majd fél órát állni hagyjuk, hogy az ízek átjárják. A gombát megtisztítjuk, vékony csíkokra felvágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd belehelyezzük az előzőleg kukoricalisztbe beleforgatott hússzeleteket. Ezután mindkét oldalát 2-2 percig sütjük, majd kiszedjük egy tányérra és félre tesszük.
A visszamaradt zsiradékba beletesszük a felszeletelt gombát, és el kezdjük párolni. Sózzuk, borsozzuk, és pár perc után megszórjuk ízlés szerint tárkonnyal. Amikor a gomba megpárolódott, felöntsük a tejszínnel, majd visszahelyezzük a serpenyőbe az elősütött hússzeleteket is. Óvatosan összeforgatjuk, majd kisebb lángon addig pároljuk, míg a szósz kissé besűrűsödik.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Tálaláskor a tányérra halmozzuk a tésztát, majd ráhelyezzük a hússzeletet, és rákanalazzuk a gombás-tejszínes szószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.