A szűzpecsenyét megtiszítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. Megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral. Folpackba csomagoljuk, és 1-2 napra a hűtőbe tesszük.
A húst kicsomagoljuk, befedjük a zsályalevelekkel és körbetekerjük a szeletelt baconnel. Egy nagyobb darab fóliára fektetjük, becsomagoljuk, és egy tepsibe fektetjük. 190 fokon 20-25 percig sütjük. Kibontjuk, és a levét óvatosan egy kisebb edénybe öntjük. A göngyölt húst visszatesszük a tepsibe, és grill fokozaton 2-3 percig sütjük. Kivesszük, egy tálra helyezzük és azonnal letakarjuk egy fóliával.
A sütés során keletkezett levet felmelegítjük, hozzáadjuk a lereszelt füstölt sajtot és a tejszínt. Összekeverjük, és félretesszük.
A spagettit sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. Egy serpenyő közepére olajat csorgatunk, rátesszük a spagetti negyedét, megpirítjuk, és ráöntünk 2 db felvert tojást. Megsózzuk, és egy rövid ideig sütjük. Tányérra tesszük, és ugyanígy elkészítjük a másik három adag tésztát is.
A húst ferdén, ujjnyi vastagon felszeleteljük, a kisütött spagetti mellé helyezzük, és meglocsoljuk a forró mártással.
Megjegyzés
Ízletes, laktató fogás. Bármikor, akár ünnepi alkalomra elkészítve is megállja a helyét. Jó szívvel ajánlom! Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.