A meghámozott fokhagymát nagyon apróra kockázzuk, a megmosott csilipaprikát vékonyan felszeleteljük. A megmosott, leszárított fűszernövények feléről lecsipkedjük a levélkéket és finomra vágjuk. A leszárazott koktélparadicsomot megmossuk. A kecskesajtot összedolgozzuk a fokhagymával, a csilipaprikával és az aprított zöldfűszerekkel, valamint a pirospaprikával és sóval, borssal.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A megmosott és szárazra törölt szűzpecsenyét 4 egyforma darabra vágjuk, majd laposabbra nyomkodjuk. Egy hőálló edényben felhevítjük az olajat és az előzőleg megsózott szűzérméket mindkét oldalukon kérgesre pirítjuk. Ezután a felső oldalukat megkenjük a kecskesajtos masszával.
A megkent szűzérméket felöntjük az alaplével, majd elrendezzük körülöttük a koktélparadicsomot és a félretett zöldfűszereket. Végül az előmelegített sütőben, alulról a 2. sínen, a húsra olvasztjuk a sajtot kb. 10 perc alatt. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.