Elkészítem a lecsót. A szalonnát kakastaréjban 1 ek. zsíron kisütöm, majd kiveszem. Ebbe a füstölt ízű zsírba teszem a szeletekre vágott hagymát, megsózom, 4-5 percig párolom. Ezután következik a kockára vágott paprika, erős paprika és ilyenkor teszem hozzá a karikára vágott kolbászt. Kicsit megsózom a paprikát is, hogy puhuljon. Amikor félig puha hozzáteszem a paradicsomot, ekkor jön bele pirospaprika és kevés cukor is.
szűzpecsenyét érmékre vágom, ököllel kicsit megnyomkodom, sózom, borsozom, lisztbe forgatom és pár perc alatt, forró zsírban kisütöm.
A rizst a szokásos módon megpárolom. A tányéron a hús mellé teszem a rizst és a kolbászos lecsóval tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.