A darált halhúshoz adjuk hozzá az apró kockára vágott sárgarépát, majd a felaprított hagymát és az áttört fokhagymát. Ezután üssük bele a három egész tojást.
Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával, mustárral, reszelt citromhéjjal, a végén pedig citromlével.
Ezután a 4-5 marék durvábbra és 2 marék finomabbra őrölt zabpehellyel dolgozzuk össze. A zabpehely és a tojás fogja összetartani a halgombócokat. Formázzunk tojás nagyságú gombócokat.
Sütőpapíron egymáshoz elég közel rakhatjuk őket, mert kicsit csökkenni fog a méretük. 180 fokon (alul-felül sütéssel) süssük 15-20 percig (halfajtától függően).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.