A csirkemellet nagyon apró kockákra vágjuk. Felaprítjuk a petrezselyemzöldet, az aszalt paradicsomot , ősszezúzzuk a fokhagymát. Hozzákeverjük a tojást, a joghurtot, a lisztet és a zabpelyhet, majd jól összekeverjük.
Egy serpenyőbe kevés olívaolajat teszünk,erre ráhalmozzuk a masszát. Fontos, hogy jól formázható keménységű legyen, ha sűrű lehet joghurttal hígítani, ha híg akkor zabpehellyel,vagy liszttel sűríteni.
Mártogatóssal, salátával, vagy akár főzelék feltétjeként is lehet kínálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.