A padlizsánokat feldaraboljuk, besózzuk, majd egy szűrőbe rakjuk őket, hogy a levüket kiereszthessék. A joghurtba belekeverjük az áttört fokhagymát, a citromlét és olívaolajat.
A húst egy mély tálba tesszük, hozzáadunk 1 kiskanál sót, borsot, köménymagot és koriandert, zöldfűszereket, majd kézzel jól összedolgozzuk.
A grillt felhevítjük, és a padlizsánokat, közepes lángon barnára és puhára sütjük. Amikor elkészültek, akkor egy mély tálba rakjuk őket, összeforgatjuk, majd ráöntjük a fokhagymás joghurtot. A hűtőbe rakjuk lehűlni.
A húst kézzel közepes hengerré formázzuk, és a grillen minden oldalukat szép barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.