A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tepsit kivajazzuk.
A meghámozott almákat lereszeljük, fahéjas cukorral megszórjuk, majd állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Annyi idő elegendő, amíg a tésztát bekeverjük.
A lisztet összekeverjük a sütőporral. Hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd elkeverjük. A tojást felverjük, mintha rántottának készítenénk, és ráöntjük a liszt, a cukor és a sütőpor keverékére. Végül hozzáadjuk a tejet és fokozatosan szép simára keverjük.
Az almát jól kicsavarjuk, hogy minél kevesebb leve legyen, és a tésztához adjuk. A masszát a kivajazott tepsibe öntjük és az előmelegített sütőbe kb. 25-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.