Egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat. A zabpehelylisztet, a réteslisztet és a sütőport elvegyítjük. Hozzákeverjük a darált diót, a kávéport, a vaníliás cukrot, a cukrot, a citrom héjat és a mazsolát. Ezután hozzáadjuk az olvasztott margarint, és a tojássárgáját.
A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük és kevés fahéjjal összeforgatjuk majd hozzákeverjük a masszához, beleöntjük a tejet, elkeverjük, végül óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot is. 170- 180 fokra előmelegített sütőben, kb 20 25 percig, tűpróbáig sütjük.
A csokimázhoz egy kisebb lábasban megolvasztjuk a margarint a vízzel és a kakaóporral, ízlés szerint egy kis rumot önthetünk hozzá. A mázzal leöntjük a süteményt és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.