Elkészítés: A lisztet átszitáljuk, majd a sóval és a cukorral elkeverjük. Kevés tejet langyosítunk, és az élesztőt felfuttatjuk benne. A liszthez hozzáadjuk az élesztőt, az olajat és a langyos tejet, majd tésztát gyúrunk. Az elkészült tésztát nem kell keleszteni, azonnal nyújthatjuk, süthetjük!
A tésztát 8 cipóra osztjuk, a cipókat kerekre nyújtjuk. Minden kinyújtott cipót 8 cikkre vágunk, és a vastagabb végébe 1-1 darab margarint – sajtot vagy virslit – helyezünk el, és szépen feltekerjük, majd kifli alakúra hajtjuk.
A kifliket tojással megkenjük, tetejükre reszelt sajtot vagy szezámmagot szórunk, és előmelegített sütőben 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.