Elkészítés: A csokoládé felét széttördeljük, a tejbe tesszük, felforraljuk, hogy a csoki feloldódjon. Langyosra hűtjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük. A cukrot a vajjal habosra kavarjuk, a tojásokat egyenként hozzáadjuk. Felváltva a masszához adagoljuk a sütőporos lisztet és a csokoládés tejet. A tésztának simának és sűrűn folyékonynak kell lennie. Végül az őrölt mandulát hozzákeverjük. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 50-55 percig sütjük. Sütés után legalább 10 percig a formában hagyjuk, ha kihűlt, a maradék csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.