Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olívaolajon üvegesre pároljuk. Ezutan beleforgatjuk a csirkecombokat, és addig pirítjuk, amíg kis színt kapnak. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a fehérbort, és reszelt fokhagymával, sóval, borssal, sok bazsalikommal és oregánóval fűszerezzük. Lefedve addig főzzük, amíg a csirke teljesen megpuhul. A fedőt levéve a szószt kissé rövidebb lére sütjük.
Pennével vagy spagettivel tálajuk. A tetejére reszeljünk parmezánt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.