Előkészítés: Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A paradicsomot és a salátát megmossuk, leszárítjuk. Az olívabogyót kettévágjuk, kimagozzuk.
Elkészítés: A tésztát sós vízben kb. 8 percig főzzük. Leszűrjük, leöblítjük, és alaposan lecsepegtetjük. A paradicsomokat kettévágjuk. Felforrósítunk 1 evőkanál olívaolajat, és 2 percig pároljuk benne a paradicsomot. A salátából néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra tépkedjük. A mozzarellát lecsepegtetjük, és falatnyi darabokra vagdaljuk. Összekeverjük a tésztát, a paradicsomot, a salátát, a mozzarellát, az olajbogyókat, és rámorzsoljuk a parmezánsajtot. Az eceteket összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk a maradék olívaolajat és a napraforgóolajat. A salátára öntjük. A tányért a félretett salátalevelekkel díszítjük, és erre halmozzuk a salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.