Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1/3 részét fóliába csomagoljuk, és a fagyasztóba tesszük, míg a töltelék elkészül. A tészta 2/3 része a hűtőben várakozik a felhasználásig.
Az almát meghámozzuk, közepes szeletekre daraboljuk, majd egy lábasba tesszük, a margarint, a citromlevet és a vizet hozzáadjuk, és félpuhára megpároljuk fedő alatt. Majd kihűtjük, és a vaníliás pudingport(por állagban) hozzákeverjük. A cukrot a tojásfehérjével kemény habbá verjük, és az almához keverjük, szépen beleforgatjuk.
Egy 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A 2/3 rész tésztát kisodorjuk, a tepsibe terítjük, a tölteléket beleöntjük, egyenletesen elsimítjuk. A fagyasztóban várakozó tésztát ráreszeljük.
200 fokon megsütjük, kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.