Elkészítés: A tésztához a 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral, majd lazán beleforgatjuk a mákot. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a fenti masszába forgatva egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, kb. 20 perc alatt megsütjük (érdemes papírral kibélelni, mert az állaga miatt könnyen leragadhat).
Elkészítjük a sárga krémet: a tejet a cukorral, a 6 tojás sárgájával és a pudingporral sűrűre főzzük. Miután kihűlt, a vajjal habosra keverjük, és a kihűlt tésztára kenjük.
A harmadik réteghez a habtejszínt a kakaóporral és a cukorral kemény habbá verjük. A sárga krém tetejére simítjuk, és hűtőbe tesszük kb. 1 órára.
Tálalás előtt ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.