Elkészítés: A csirkét megnyúzzuk, combjából a csöves csontokat kibontjuk, majd kb. 3 cm-es darabokra vágjuk minden részét. Törlőpapírral leszáritjuk, félretesszük. A tojásokat egy mély tálban felverjük, a sót, az oregánót, a parmezánt belekeverjük, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. A csibedarabokat a keverékbe forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük. A kisült falatkákat törlőpapírra szedjük. Köretnek párolt rizst adhatunk, de magában hidegen-melegen is fogyasztható.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.