Elkészítés: A csirkét megnyúzzuk, combjából a csöves csontokat kibontjuk, majd kb. 3 cm-es darabokra vágjuk minden részét. Törlőpapírral leszáritjuk, félretesszük. A tojásokat egy mély tálban felverjük, a sót, az oregánót, a parmezánt belekeverjük, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. A csibedarabokat a keverékbe forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük. A kisült falatkákat törlőpapírra szedjük. Köretnek párolt rizst adhatunk, de magában hidegen-melegen is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.