Előkészítés: A kemény tojásokat megtisztítjuk, karikára vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyra felkarikázzuk. A hagymát megtisztítjuk, és karikára vágjuk, a karikákat szétszedjük.
Elkészítés: A kenyeret hosszában kettévágjuk. A vajat kikeverjük a mustárral, és a kenyér mindkét vágott felét megkenjük. Az alsó felére ráterítjük a salátaleveleket, erre a paprikás szalámit. A szalámit beborítjuk retekkel, erre tesszük a sonkát, a tojást, a hagymakarikákat, a sajtszeleteket, és végül befedjük a kenyér tetejével. Lazán összenyomjuk, alufóliába csomagoljuk, és fogyasztásig hűtőbe tesszük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 670 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.