Előkészítés: A kemény tojásokat megtisztítjuk, karikára vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyra felkarikázzuk. A hagymát megtisztítjuk, és karikára vágjuk, a karikákat szétszedjük.
Elkészítés: A kenyeret hosszában kettévágjuk. A vajat kikeverjük a mustárral, és a kenyér mindkét vágott felét megkenjük. Az alsó felére ráterítjük a salátaleveleket, erre a paprikás szalámit. A szalámit beborítjuk retekkel, erre tesszük a sonkát, a tojást, a hagymakarikákat, a sajtszeleteket, és végül befedjük a kenyér tetejével. Lazán összenyomjuk, alufóliába csomagoljuk, és fogyasztásig hűtőbe tesszük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 670 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.