Elkészítés: A csirkecombokat kisebb darabokra, a sertéscombokat szeletekre vágjuk. A húsokat megsózzuk, megborsozzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajon mindkét oldalukon elősütjük.
A sütés után megmaradt olajhoz 1 dl vizet öntünk, hozzáadjuk az ételízesítőt, majd felforraljuk. Belekeverjük a tejfölt, 1 evőkanál lisztet, és majoránnával megszórjuk.
Egy tűzálló tálba rakjuk az elősütött húsokat, leöntjük az elkészített mártással, letakarjuk fóliával, és sütőben 20 percig pároljuk.
Ezután eltávolítjuk a fóliát, és megpirítjuk a tetejét.
A rizsropogóshoz a leöblített rizst 4 dl vízben addig főzzük, amíg a leve el nem fő.
A húsos szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és ezzel együtt pirítjuk meg a hagymát. A vajból, lisztből és a tejből mártást készítünk, hozzáadjuk a kész rizst, a hagymás szalonnát és 1 egész tojást. Sóval, borssal ízesítjük, kihűtjük, golyó alakúra formázzuk, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban pirosra sütjük, és melegen, a főtt zöldborsóval tálaljuk a megsült húsfalatokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.